Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Vastgoed Fransen & Co Team van verspringers

Vastgoed Fransen & Co is een gevestigde naam in Neerpelt en omgeving, maar voor zaakvoerders Hubert Fransen en Jimmy Colaers mag het best nog wat meer zijn. Als makelaar in verkoop en verhuur van vastgoed en overnames van handelszaken, als rentmeester en als syndicus legt het ambitieuze kantoor de lat hoog. “Wij hebben een team waarmee we ver kunnen springen.”

QONTACT / Hoe counteren jullie de ongetwijfeld harde concurrentie?
Jimmy: “Hoogstaande service en kwaliteit zijn een vereiste om overeind te blijven. Daarnaast denk ik dat vertrouwen en bereikbaarheid onze grote troeven zijn. Wij zijn zeven dagen op zeven bereikbaar, van 9 tot 21 uur.Als syndicus beheren we eigendommen.Als er daar om 2 uur ’s nachts een waterlek ontstaat en de kelder onder water loopt, verwacht de eigenaar dat wij meteen optreden. Er is veel concurrentie op de markt, dus we moeten uitblinken in service. De kans om een goede indruk te maken krijg je maar één keer. Als wij een pand te koop stellen, moet het overal zichtbaar zijn, op alle mogelijke kanalen. Ook op sociale media. Dat kost geld. Gratis berichten worden minder goed verspreid. Pas wanneer je adverteert, krijgen je berichten de zichtbaarheid die je wenst. Bovendien huren we een fotograaf in om hoogstaande foto’s te maken van de panden in onze portefeuille. Nog goed om te weten: bij ons kan je vrijblijvend aankloppen voor een professionele en vrijblijvende schatting van je pand.”

"Vertrouwen en bereikbaarheid zijn onze troeven."

QONTACT / Veel bedrijfspanden, kantoor- en winkelruimten in portefeuille?
Hubert: “Wij krijgen hoe langer hoe meer voet aan de grond in de handelsmarkt. In dat segment werken we vaak samen met een vastgoedontwikkelaar die veel bedrijfsunits bouwt.De markt van winkelruimten en kleine bedrijfspanden is in onrustig vaarwater gekomen. Wij zien dat de traditionele kleinhandel in de kernen van Neerpelt, Overpelt en Hamont verdwijnt, omdat die niet meer concurrentieel is met de grote winkelketens. Met als gevolg: leegstand. In het centrum van Neerpelt staan verschillende lege handelspanden, waar geen potentiële huurders of kopers zich voor aanmelden. Steeds meer winkels verhuizen naar de rand, waar ook meer parkeergelegenheid is.”

QONTACT / Hoe ver reiken de ambities van Vastgoed Fransen & Co?
Hubert: “We willen als syndicus optreden in heel Limburg. Niet makkelijk, want de syndicus draagt een steeds grotere verantwoordelijkheid en de regels worden strenger. In de verkoop en verhuur willen wij onze vleugels uitspreiden tot Diest, in de provincie Vlaams-Brabant.Ik durf die ambities uit te spreken, omdat we een team hebben waarmee wij ver kunnen springen.”
Jimmy: “Tegelijk willen we nauwer aansluiting krijgen bij investeerders en projectontwikkelaars. Wij stellen vast dat veel senioren na het vertrek van hun kinderen hun groot huis verkopen om een nieuwbouwappartement te kopen. We kunnen hen in beide transacties begeleiden. Wat als een nieuw vastgoedproject met appartementen drie maanden later dan voorzien klaar is? Ook dan staat Vastgoed Fransen & Co achter je. Wij anticiperen op eventuele problemen met de timing van de verhuizing en de verkoop van de huidige woning. Dat is voor onze klanten een hele geruststelling.”

Hubert Fransen & Jimmy Colaers

Vastgoed Fransen & Co

011 64 55 00

Kerkstraat 19

3910 Neerpelt

www.vastgoedfransen.be