Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Tunity Digitale strategen

Beter atypisch dan één van de 13 in een dozijn. Dat hebben ze bij Tunity goed begrepen. Het digitale agency creëert impact met de juiste strategie, digitale marketing en ontwikkeling. Gedelegeerd bestuurders Luca Cardella en Fabio Romagnoli hebben gezamenlijk meer dan 30 jaarervaring in de pocket. “Om de groei van onze klanten te garanderen, pakken we uit met KPI- en resultaatgerichte oplossingen.”

Win-winsituatie

“Tunity laat bedrijven groeien”, opent Luca met een oneliner. “We focussen ons op de businessnoden van klanten. Die noden identificeren wij om ze vervolgens te vertalen in technische of technologische proposities. We reiken daarbij de juiste strategie en digitale oplossingen aan.” Fabio treedt zijn medevennoot bij. “Noem ons gerust een strategische partner. De strategen en marketeers van Tunity zijn cracks in hun vak. Vaak kennen zij de klant beter dan wie ook. Ze sleutelen mee aan strategieën en staan in voor de implementatie ervan. Wij stoppen echter niet na de uitvoering. Om de groei van onze klanten te garanderen, gaat ons team nog een aantal stappen verder. We denken mee, anticiperen, forecasten en streven naar een win-winsituatie voor onszelf en de klant.”

Klaar voor de toekomst

Multinationals, kmo’s, scale-ups en start-ups, ze vinden allemaal hun weg naar Tunity. “Wij zetten hen meteen op de rails met een aantal quick wins, die prompt hun vruchten afwerpen. Daarna stomen we ze klaar voor de toekomst. Zij moeten het antwoord kunnen geven op de hamvraag: hoe kan ik de experience van mijn eindklant verbeteren? Een customer-first approach, dus. Om de gewenste resultaten te boeken, zetten wij de meest efficiënte en kwaliteitsvolle processen, skills en tools in. Denk aan een nieuwe website, conversiegerichte webshop, CRM-integraties, ERP-systemen, noem maar op. Kant-en-klaar, maar op maat”, legt Luca uit.

“Tunity laat bedrijven groeien.”

Relevant zijn en blijven

Om relevant te zijn en te blijven, moet een onderneming groeien. Op basis van een diepgaand marktonderzoek en een duidelijke productvalidatie werkt Tunity de gepaste oplossing uit met behulp van een KPI-gedreven groeitraject. Fabio: “Bij de uitvoering halen we alles uit de kast. Van inbound marketing en SEO-verbeteringen tot SEA-campagnes en een complete rebranding.”

Onafhankelijk agency

“Wij vormen een onafhankelijk digital agency”, onderstreept Fabio. “Ons team van gepassioneerde experts ontwikkelt niet alleen strategieën, maar voert ze ook uit. Een dergelijke all-in-one service maakt Tunity uniek. Bovendien is onze doortastende aanpak steeds gericht op resultaat. We integreren pasklare oplossingen, die voldoen aan de noodzakelijke behoeften van de klant waardoor de vooropgestelde doelstellingen kunnen worden behaald. Belangrijk: wij gaan telkens na hoe de eindklant denkt. Een beproefde tactiek, die ons differentieert van andere brands, agencies of strategische bureaus.”

Ambitieus? En of!

Tunity opereert vanuit vestigingen in Herentals en Geel, een derde kantoor in Antwerpen zit in de pipeline. Luca: “Onze equipe is momenteel 15 medewerkers sterk. Binnen dit en vijf jaar willen we uitgroeien tot een 100- tot 150-koppig bedrijf, een grote speler op de markt van software, websites en marketing. En of wij ambitieus zijn!”

Luca Cardella & Fabio Romagnoli

Tunity

014 57 00 11

Diamantstraat 8

2200 Herentals

www.tunity.be