Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

B-Sure Zorgeloos beleggen in vastgoed

Heel wat ondernemers hebben een baksteen in de maag. Ze koppelen de opbouw van hun vermogen aan investeringen in vastgoed. “De juiste vastgoedinvestering kan niet alleen zorgen voor een inflatievast aanvullend inkomen bij pensionering, ze leidt mogelijk ook naar een mooie meerwaarde bij verkoop”, weet Michelle Bovy, founding partner van B-Sure.

Eerste en enige

Als je bekendstaat als de eerste en enige bankmakelaar in Limburg, dan heb je een streepje voor. “De totaalaanpak van B-Sure en onze samenwerking met de meest prominente nationale en internationale private banken en verzekeringsmaatschappijen typeert ons”, vindt Michelle. “Partners zijn onder andere Banque Privée Edmond de Rothschild, Puilaetco Dewaay, Banque Internationale à Luxembourg, Merit Capital, Deutsche Bank en Allianz.”

Financiële toekomst

B-Sure is een family office. Het deskundige team begeleidt ambitieuze doorgewinterde én startende ondernemers, zelfstandigen, vrije beroepers, professionele sporters en hun familie bij de opbouw, het beheer en de overdracht van hun vermogen. “Nog een specialisatie is de overdrachtbegeleiding van familiebedrijven”, vult Olivier Houwaer aan, diepartner is bij B-Sure. “Onze onafhankelijkheid, persoonlijke aanpak en maatwerk loodsen de klant naar een onbezorgde financiële toekomst. Aan de hand van een zogenaamde vermogensfoto of ‘welfie’ kunnen onze advisors de professionele, persoonlijke en fiscale risico’s minimaliseren en het rendement maximaliseren. Bovendien is het verdienmodel van B-Sure heel transparant. Zo hanteren wij bijvoorbeeld geen in- of uitstapkosten inzake vermogensbeheer of private banking.”

“Optimale begeleiding naar het ideale investeringsvastgoed.”

Vastgoed als investering

Vermogensopbouw gaat vaak gepaard met investeringsvastgoed. Michelle: “Als family office verkopen we geen vastgoed, wij geven wel advies. Om klanten optimaal te begeleiden naar het ideale investeringsvastgoed hebben we een specifieke tool ontwikkeld en onze dienstverlening uitgebreid met B-Sure Real Estate. Een manier om de aankoop van vastgoed te financieren, is de gehele of gedeeltelijke aanwending van je pensioenkapitaal en dit vóór de einddatum van het aanvullend pensioencontract. Daardoor kan je nu al genieten van de huuropbrengsten en de eventuele meerwaarde van de investering.”

Papieren vastgoed

“Een andere optie zijn de beursgenoteerde Gereglementeerde Vastgoedvennootschappen of GVV’s. Ze bieden tal van voordelen zoals relatieve waardevastheid en stabiele opbrengst, maar niet de nadelen van opvolging, kosten en risico’s die bij vastgoed om de hoek komen kijken. B-Sure reikt twee alternatieven aan, waarbij je zeker bent van een risicobeperkende spreiding en een professionele opvolging van je belegging. De eerste mogelijkheid is een portefeuille discretionair vermogensbeheer op maat bij éénvan de private banken waarmee wij samenwerken. In functie van je beleggersprofiel maakt de bankier keuzes om te investeren in GVV’s. De tweede optie is een tak 23-beleggingsverzekering, die een pakket van GVV’s handhaaft. Je merkt het: beleggen in vastgoed met B-Sure is synoniem aan zorgeloos beleggen!”, besluiten Michelle en Olivier.

Michelle Bovy & Olivier Houwaer

B-Sure

011 23 69 55

Scheepvaartplein 3

3500 Hasselt

www.b-sure.eu