Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Vacatures

SPONTANE COMMERCIËLE NETWERKER

Qontact breidt uit! Een uniek concept met een jeugdig en enthousiast netwerk dat zijn hoogtepunt heeft bereikt in Limburg, wil graag een frisse start maken in De Kempen. Sta jij te springen om collega-ondernemers samen te brengen? Ben je graag het aanspreekpunt voor ondernemers? Dan ben je bij ons in Sint-Truiden aan het juiste adres! Wij zoeken een persoon die zijn mannetje kan staan en niet bang is om een grote groep toe te spreken. Positieve ingesteldheid is zeker een pluspunt om ons zo tot het volgende niveau te tillen. Vallen mensen direct voor jou charmes? Weet je van aanpakken? Dan ben jij al zeker een geschikte kandidaat!

Functie

Als Mondige commerciële adviseur draag je de verantwoordelijkheid om de juiste ondernemers met elkaar in Qontact te brengen. Je bent zelfstandig en ambitieus ingesteld om aan de hand van dit klantenportefeuille uit te breiden. Je bouwt een hechte band op met je klanten en bent bereid hun vertrouwenspersoon te zijn op ieder moment van de dag. Je bent een vlotte babbelaar wat jou helpt om te onderhandelen. Je gebruikt je organisatorisch vermogen om events structureel te organiseren. Tijdens deze diverse gelegenheden zal je de klanten op een kwalitatieve manier begeleiden.

Kundigheid

Je beschikt over een eerste sales ervaring en bent eventueel in bezit van een zakelijk netwerk. Je bent in staat om je klantenbezoeken voor te bereiden en de behoefte van je klanten te identificeren. Nadien ben je bereidt om deze klanten zorgvuldig op te volgen en je kan de bestaande klanten voldoende ondersteuning bieden. Hiernaast ben je bereidt om locaties voor evenementen te zoeken en hiermee te onderhandelen. Evenals op evenementen zelf kan je je mannetje staan en zorgen dat alles correct verloopt. Je bent resultaat- en oplossingsgericht ingesteld, waardoor voor de klanten alles op wolkjes verloopt.

De Qontact mindset

Je langetermijnvisie is vanzelfsprekend, net zoals je klantgerichtheid. Je hebt goede telefonische kwaliteiten, waardoor je de klant al kan overtuigen dankzij je positieve ingesteldheid vanop een afstand. Je bent een echte ondernemer, sparringpartner en adviespartner op vlak van diverse sales strategieën. Je bent een teamplayer met lef, je teamgenoten kunnen altijd op je rekenen. Je nieuwsgierigheid en enthousiasme stelt de klant altijd centraal. Je beschikt over voldoende toewijding en focus, wat jou plaatst in een expertstatus. Tot slot kan je uiteraard uitstekend netwerken.

Jouw verwachtingen vervuld

Wij bieden jou een uitdagende en flexibele job met een langetermijnvisie in een jong en dynamisch team dat zich nog volop aan het ontwikkelen is. Je krijgt een gevarieerde job en wordt voltijds aangenomen. We bieden jou de mogelijkheid om je eigen regio uit te bouwen met je eigen team! Je werkt als zelfstandige ondernemer aan de hand van een competitief salaris en/of in loondienst is bespreekbaar.

Qontact

Wie zijn wij? De zakelijke nieuwe generatie die jou graag met open armen ontvangt. En hoe kan je dan het best Qontact met ons opnemen? Door je CV met foto en motivatiebrief te mailen naar sven@qontact.be naar Sven Van der Meiren.